Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Olofström

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskrona

Vatten / Avlopp

Karlskrona

VVS-arbeten / Rördragning

Ronneby

Visar alla Rörmokare i Olofström

NVS Installation AB

Citronvägen 2D Olofström

010 - 4751380

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har nyss rensat avloppet i badrummet (tog isär delarna & rengjorde dem). När jag ska skruva dit delarna mellan slangen och handfatet så går det dock inte. En grej man ska skruva på har fastnat så jag får inte ihop det.

  Karlskrona
 • Vatten / Avlopp

  Duschvredet går inte att vrida för att sätta igång duschen. Har varit så här några veckor

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en läckande termostatventil som behövs bytas ut.

  Ronneby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill installera bidé-adapter till toalettstolen. Allt är redan monterad, är bara slangen som behöver kopplas på med tillhörande T-koppling på vattentillförsel på toaletten.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Påkoppling av rör från köket till de kommunala avloppet. Installationen är redan klar, endast påkoppling.

  Karlskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av ventiler före och efter vattenmätare inomhus.

  Karlshamn
 • Vatten / Avlopp

  Vi har stopp i avloppet till köket. Vi har behov av att byta grejen som styr värmen till radiatorer, två stycken. de läcker o är gamla

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Vvsmontör.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan