Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Lessebo

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

VVS-arbeten / Rördragning

Uppvidinge

VVS-arbeten / Rördragning

Alvesta

VVS-arbeten / Rördragning

Alvesta

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Lessebo kommun

Kommuninformation

Lessebo kommun ligger mitt i glasriket i Småland och har ca 8000 invånare. Pappersbruket har satt en stark prägel på kommunen tillsammans med flera glasbruk. Du har närhet till vatten och skog i hela kommunen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragning badrum och kök

  Uppvidinge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag renoverar en gästtoalett och har rivit hela rummet ner till grunden. Jag hittade då en koppling på det inkommande vattnet (kommunalt) som låg i golvet vilket kändes som en risk för fuktskada. Jag vill också byta ut de gamla gjutjärns avloppet till nytt om det bedöms vara i behov av det.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har upptäckt ett läckande rör i källaren som jag tror leder till elementen. Hade velat att någon som kan sin sak kikar på det och åtgärdar.

  Alvesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har troligen ett ras i avloppet vattensjukt i gräsmattan eller är det ett vattenrörsläck skulle vilja ha två spolbrunnar samt byte av rör ca 8-10 meter har en gammaldags brunn som inte är direkt ansluten till det komunala typ sepbrunn

  Växjö
 • Fastighetsskötsel

  Vi ska få in en kaffemaskin till gymmet och vi behöver fixa med vatten

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovering av ett badrum på ca 6 kvm i en bostadsrätt. Ska byta ut de nu utvändiga vattenledningarna och sätta in i vägg som först ska rivas ned och sedan byggas upp igen. Flytt av ett element inom badrummet.

  Växjö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag ha stop på toaletten handfatet de rinner sakta ner när man tvätta händerna

  Alvesta

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Vvsmontör.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan