Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Dorotea

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

VVS-arbeten / Rördragning

Nordmaling

VVS-arbeten / Rördragning

Vännäs

Fastighetsskötsel

Umeå

Visar alla Rörmokare i Dorotea

AB Dorotea Värme & Sanitet

Snickerivägen 27 Dorotea

0942 - 51595

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Dorotea kommun har ca 3000 invånare och är den sydligaste av inlandskommunerna i Västerbottens län och inkörsporten till landskapet Lappland. Utvecklingen av näringslivet präglas av att antalet sysselsatta inom jord- och skogsbruksnäringarna minskar, medan antalet inom tillverkningsindustri och turism ökar kraftigt.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att se över 2 element i 2 olika lägenheter. De värmer inte!

  Nordmaling
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Jag funderar på ta bort ett element I hallen (vattenburet). Hur går det till och vad kan det kosta mellan tummen och pekfingret?

  Vännäs
 • Fastighetsskötsel

  Montera en till Balofix där det ska stå 2st kaffemaskiner. Detta för att man skall kunna stänga av ena vattentillförseln till en maskin vid händelse av reparation

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta läckande ventil/termostat på element. (Fjärrvärmesystem) Dra om vattenledning till diskmaskinen ca 50cm med kulventil.

  Skellefteå
 • Värmepumpar

  Installera en luftvatten pump

  Umeå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Myresjöhus byggt 2007. Har golvvärme i hela nedervåningen men badrumsgolvet är kallt. Detta trots att ventilen verkar stå uppe.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Rinnande toalett. Entréplan i radhus. Bråttom. Tack.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Vvsmontör.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan