Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Åre

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Vatten / Avlopp

Ragunda

VVS-arbeten / Rördragning

Östersund

VVS-arbeten / Rördragning

Ragunda

Visar alla Rörmokare i Åre

Energihuset i Åre AB

Jemtgården 503 Åre

0647 - 665354

Ändra uppgifter

Gärdsta Rör AB

Gärdsta 302 Hallen

0643 - 20235

Ändra uppgifter

M Carlzén Rör & Bygg AB

Ängarna 300 Åre

0647 - 53850

Ändra uppgifter

Sagen Rör & Fastighetsservice

Vålådalsvägen 51 Undersåker

0647 - 30340

Ändra uppgifter

Åre Vatten & Värme

Såå 243 Åre

0647 - 32027

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Åre kommun

Kommuninformation

Åre kommun ligger i Jämtland och är mest känt för sin skidanläggning som klassas som den bästa och största i Sverige. Det bor ca 10200 invånare i Åre och terrängen består av fantastisk fjällnatur och vidsträckta skogsområden. Näringslivet består till mycket stor del av turismen.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med att byta expansionskärl till centralvärmen i huset!

  Ragunda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera ett tvättställ i ett badrum.

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att rensa avloppsröret från diskbänken som det kluckar i när man släpper ut diskvattenet, något sitter fast i röret.

  Ragunda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta köksblandare med diskmaskinsanslutning

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi Har redan ett underskåp med nedsänkte handfat samt blandare och skulle vilja få offert på vad det skulle kosta att få det gamla handfatet borttaget och detta skåp uppsatt på väggen och blandaren inkopplad . Priset efter rotavdrag

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har avstängningsventiler före och efter vattenmätaren av typen LK580 som inte är godkända av kommunen längre. Vill ha dem utbytta mot en modell som är godkänd och säker.

  Östersund
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Jag undrar om ni säljer vattenfelsbrytare och isåfall till vilket pris, samt om skulle kunna få en offert för installeringen i min radhus som ligget i Järpbyn, Järpen. Om ni inte säljer vattenfelbrytare, hur mycket skulle kosta mig installationen?

  Åre

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Vvsmontör.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan